Tyllkjolar till maskerad

Att vara prinsessa, ballerina eller någon annan karaktär i vackra drömmande kläder har nog de flesta drömt om någon gång i livet. Det behöver inte stanna vid en dröm. Det finns alltid möjligheter att få klä ut sig och drömma sig bort och här nedan kommer några förslag på maskeraddräkter för både barn och vuxna som kommer få fram din inre dröm för en stund.

rosa tyllkjol

Rosa Tyllkjol

En rosa tyllkjol är en klassiker när det kommer till en ballerinas värld. Den här är av en kortare variant som går att använda som den är, men som också går att använda under en annan kjol för att få lite volym på den. Vad du väljer att kombinera den med är helt upp till dig beroende på vad du vill rikta in dig på. Vill du gå för en riktig ballerina-look rekommenderar jag en svart eller matchande rosa överdel och ljusa strumpbyxor till det.  Sen är det bara att dansa på!

Till Butik / Beställ

Kort kort tyll

Kort-kort – Tyll

En annan variant på tyllkjol är den här i lite mörkare rosa färg för vuxna. Med denna kan du känna dig som en balettdansös som är redo att göra sin debut på scen. Matcha kjolen med en topp i samma rosa färg och vita strumpbyxor så är dräkten komplett. Eller varför inte klä ut sig till en älva som svävar runt i rummet och sprider glädje? Möjligheterna är oändliga och du får använda din fantasi till att göra dräkten perfekt.

Till Butik / Beställ

Ballerinadräkt rosa

Ballerina Maskeraddräkt

Vill du vara en ballerina för en dag och känner att du vill köpa hela dräkten för att slippa tänka på några delar själv så finns den här ballerinadräkten för vuxna. Den är klassiskt rosafärgad så den dansanta känslan kommer fram på ett bra sätt och den korta tyllkjolen kommer få dig att vilja dansa fram konstant. För att få ännu mer ballerinakänsla så kan du sätta upp håret i en stram knut och varför inte öva in några enkla balettsteg för att ännu mer imponera på de andra på maskeraden?

Till Butik / Beställ

Prinsessklänning

Prinsessklänning Maskeraddräkt

Har du istället fantiserat om att vara en prinsessa i en sagovärld så finns den här prinsessdräkten, för även vuxna drömmer om sådana här saker. Klänningen är i rosa och är gjord i ett glansigt tyg, nederdelen består av en tyllkjol över det glansiga tyget för att få en böljande känsla och en vidare kjol. När du satt på dig den här så är drömmen din! Du kan komplettera dräkten med glittrande smycken, en glamourös sminkning och andra valfria accessoarer. Det är det bästa med det här, att bara din fantasi sätter gränserna för vad du kan åstadkomma.

Till Butik / Beställ

 

rapunzel klänning baby

Rapunzelklänning Baby

Barn har ofta en fantasi som är utöver det vanliga och det är en av de saker som är så fantastiskt med dem. Det finns ingen hejd på drömmarna. Men även om drömmarna är underbara så vill många barn också leva ut dem så mycket som möjligt och med lite hjälp kan detta bli verklighet. Den här Rapunzelklänningen kommer göra så ditt barn stiger rakt in i sagans värld. Det ingår ett hårband så du kan sätta pricken över i-et med detta.  Tyllkjolen som fullbordar den söta lilla klänningen kommer att få ditt barns ögon att glittra av glädje.

Till Butik / Beställ

Barnklänning Törnrosa

Törnrosadräkt till barn

Har ditt barn istället en dröm om en annan Disneyprinsessa så finns den här klänningen som gör att han eller hon kan bli Törnrosa för en dag, eller flera, troligen kommer ditt barn älska den och aldrig vilja ta den av sig. Klänningen är i olika nyanser av rosa och har en vidare tyllkjol som riktigt svävar fram när den rör sig. Även till den här klänningen ingår ett hårband och varför inte fullborda Askungendräkten med glasskor till balen? Vem vet, kanske kommer prinsen och de lever lyckliga i alla dagar.

Till Butik / Beställ

Tyllkjol

Har du ett barn som har en dröm om att få vara en mini-ballerina eller en älva? Då finns denna kjol i rosa tyll som kommer att få ditt barn att sväva på moln. Tyllkjolen är luftig och fluffig vilket gör den perfekt för maskerad, eller bara om ditt barn vill gå omkring i en drömvärld dygnet runt. Känslan av den svävande kjolen kommer få ditt barns fantasi att bli verklighet. Den går att matcha med vad som helst, varför inte köpa till ett par vingar och ett trollspö så förvandlas ballerinan till en fe eller älva?

Till Butik / Beställ