Tyllkjolar till maskerad

Bli en fantastisk prinsessa eller ballerina med en billig och snygg tyllkjol. Dessa passar för barn och till maskeradtillfällen.

rosa tyllkjol

Rosa Tyllkjol

En rosa tyllkjol är en klassiker när det kommer till en ballerinas värld. Den här är av en kortare variant som går att använda som den är, men som också går att använda under en annan kjol för att få lite volym på den. Vad du väljer att kombinera den med är helt upp till dig beroende på vad du vill rikta in dig på.

Vill du gå för en riktig ballerina-look rekommenderar jag en svart eller matchande rosa överdel och ljusa strumpbyxor till det.  Sen är det bara att dansa på!

Till Butik / Beställ

neonrosa tyllkjol

Neonrosa Tyllkjol

Klä dig som en äkta ballerina på maskeraden eller festen. En fluffig tyllkjol i många lager och i härligt neonrosa färg, som garanterat kommer få dig att sticka ut från mängden! Kan bäras precis som den är eller användas som underkjol för att få mer volym i det plagg man har över.

Kjolen är gjord av transparent tyll av hög kvalitet och känns extra lyxig. Matcha med strumpbyxor för ballerina-look eller ett par slitna svarta jeans eller randiga knästrumpor om du går för punkarstilen. Kjolen säljs i storleken One Size och passar därmed dom flesta kroppar.

Till Butik / Beställ

Ballerinadräkt rosa

Ballerina Maskeraddräkt

Vill du vara en ballerina för en dag och känner att du vill köpa hela dräkten för att slippa tänka på några delar själv så finns den här ballerinadräkten för vuxna.

Den är klassiskt rosafärgad så den dansanta känslan kommer fram på ett bra sätt och den korta tyllkjolen kommer få dig att vilja dansa fram konstant.

För att få ännu mer ballerinakänsla så kan du sätta upp håret i en stram knut och varför inte öva in några enkla balettsteg för att ännu mer imponera på de andra på maskeraden?

Till Butik / Beställ

Prinsessklänning

Prinsessklänning Maskeraddräkt

Har du istället fantiserat om att vara en prinsessa i en sagovärld så finns den här prinsessdräkten, för även vuxna drömmer om sådana här saker. Klänningen är i rosa och är gjord i ett glansigt tyg, nederdelen består av en tyllkjol över det glansiga tyget för att få en böljande känsla och en vidare kjol. När du satt på dig den här så är drömmen din!

Du kan komplettera dräkten med glittrande smycken, en glamourös sminkning och andra valfria accessoarer. Det är det bästa med det här, att bara din fantasi sätter gränserna för vad du kan åstadkomma.

Till Butik / Beställ

 

rapunzel klänning baby

Rapunzelklänning Baby

Barn har ofta en fantasi som är utöver det vanliga och det är en av de saker som är så fantastiskt med dem. Det finns ingen hejd på drömmarna. Men även om drömmarna är underbara så vill många barn också leva ut dem så mycket som möjligt och med lite hjälp kan detta bli verklighet.

Den här Rapunzelklänningen kommer göra så ditt barn stiger rakt in i sagans värld. Det ingår ett hårband så du kan sätta pricken över i-et med detta.  Tyllkjolen som fullbordar den söta lilla klänningen kommer att få ditt barns ögon att glittra av glädje.

Till Butik / Beställ

Tyllkjol Barn

Det är något speciellt att snurra runt i en ballerinakjol, vare sig man är liten eller stor. Denna tyllkjol är av enklare modell, med några lager tyll med glittriga inslag. I midjan finns resår som gör att kjolen sitter bekvämt oavsett vem som bär den.

Passar perfekt i barngarderoben och går givetvis att bära både till vardags och fest. Kjolen kan dessutom bäras av vuxna då den säljs som One Size, och har den stretchiga resåren i midjan. Finns i färgerna blå, rosa, orange, vit, svart, grön och gul.

Till Butik / Beställ