Ballerinadräkt

Du behöver inte ha en skräddarsydd ballerinadräkt för barn – som kostar hur mycket som helst – för att barnet ska kunna vara en prima ballerina. Det viktigaste är att ha rätt attityd, lekvilja och utstrålning. Oavsett om barnet vill vara en prima ballerina på en dansuppvisning eller dansa hemma i ditt vardagsrum så finns här en ballerinadräkt som passar. En ballerinadräkt med Frosttema? En blå eller svart?

Ballerinadräkter fr. Billieblush

 

Tutu de Monde

Ballerinadräkt för maskerad

Ballerinadräkt rosa Prinsessklänning Barnklänning Törnrosa

Ballerinadräkter från Tutu de Monde

Att bära en ballerinadräkt är den stora drömmen bland många flickor som för bara en stund vill känna sig som riktiga prinsessor. Kjolar med många lager av tyll, pastellfärger och smala eleganta axelband är pricken över i:et som får många små flickor att blomma ut i sina ballerinadrömmar. Tutu de Monde är ett australiensiskt märke grundat av en känd designer vid namn Andrea Rembeck. Med stor inspiration från 1900-talest franska balettkostymer och vintage skapar hon idag moderna ballerinadräkter för både stora och små. Plaggen är fyllda med detaljer gjorda av pärlor, fjädrar, rosetter, broderier, tyll och andra saker som ger ett unikt och otroligt vackert resultat. Varje enskilt plagg skapas med passion, omsorg och fantasi, där filosofin bakom märket grundas i en fri barndom tillsammans med lekfullhet och stil.

Sagolika skapelser från Tutu de Monde besannar många flickors ballerinadrömmar, och dom bekväma plaggen lämpar sig både till vardags och till fest. Materialet har en hög kvalitet samtidigt som det är mjukt och följsamt, och dessutom noggrant utvalt för att behålla sin charm trots slitage som uppstår av lek och bus.

Maskerad

Du behöver inte skolas i klassisk balett och träna stenhårt varje dag för att få vara ballerina, det räcker med att du drömmer om det.Sätter du dessutom på dig en ballerinadräkt när du till exempel ska gå på maskerad så kan drömmen bli ännu bättre. Då kan du helt gå in i rollen som ballerina, du kan dansa fram och drömma att du står på scen inför en stor publik.

Maskerad är ett väldigt bra forum för att få gå in i en roll och drömma sig bort. Kanske har du inte möjlighet att dansa balett, men det hindrar dig inte. En ballerinadräkt till en maskerad består oftast av en klänning, med en överdel och en vid tyllkjol, sen kan du använda dig av din fantasi för att göra dig till den ballerina du vill vara. Kanske har du kompisar som drömmer om samma sak? Då kan ni bilda en liten balettgrupp på maskeraden och dansa hela dagen!