Ballerinadräkt

Du behöver inte ha en skräddarsydd ballerinadräkt för barn – som kostar hur mycket som helst – för att barnet ska kunna vara en prima ballerina. Det viktigaste är att ha rätt attityd, lekvilja och utstrålning. Oavsett om barnet vill vara en prima ballerina på en dansuppvisning eller dansa hemma i ditt vardagsrum så finns här en ballerinadräkt som passar. En ballerinadräkt med Frosttema? En blå eller svart?

röd-rosa ballerindräkt för barn Blå ballerinadräkt för småbarn Rosa tutudräktsvart ballerinadräkt

Ballerinadräkt rosa Prinsessklänning Barnklänning Törnrosa

Maskerad

Du behöver inte skolas i klassisk balett och träna stenhårt varje dag för att få vara ballerina, det räcker med att du drömmer om det.

Sätter du dessutom på dig en ballerinadräkt när du till exempel ska gå på maskerad så kan drömmen bli ännu bättre. Då kan du helt gå in i rollen som ballerina, du kan dansa fram och drömma att du står på scen inför en stor publik.

Maskerad är ett väldigt bra forum för att få gå in i en roll och drömma sig bort. Kanske har du inte möjlighet att dansa balett, men det hindrar dig inte. En ballerinadräkt till en maskerad består oftast av en klänning, med en överdel och en vid tyllkjol, sen kan du använda dig av din fantasi för att göra dig till den ballerina du vill vara. Kanske har du kompisar som drömmer om samma sak? Då kan ni bilda en liten balettgrupp på maskeraden och dansa hela dagen!